Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Zero Waste Pakket

€ 29,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Met dit fijne Zero Waste pakketje heb je binnen no time een plastic vrije badkamer.

– Body zeep bar
– Shampoo bar
– Bamboe zeepbakje
– Bamboe tandenborstel
– Bamboe kam
– Bamboe wattenstaafjes

ZERO WASTE PAKKET

Zero Waste is leven met geen of in ieder geval zo min mogelijk afval. De Zero Waste lifestyle is vooral de laatste jaren razend populair geworden. Wil jij ook duurzamer leven en minder afval produceren? Met een aantal kleine simpele aanpassingen kunt je al een enorm effect hebben. Begin vooral simpel, dit fijne Zero Waste pakketje helpt je om de badkamer plastic vrij te maken.

HAND & BODY ZEEP BAR

De natuurlijke & circulaire zeep van Nature Bar is een ode aan de natuur. En geboren uit het verlangen om beter voor onszelf en de natuur te zorgen. Daarom zijn alleen puur natuurlijke ingrediënten goed genoeg onze zeep & shampoo bars. Elke zeep is handgemaakt in kleine oplage in het zeep Atelier in Amsterdam. Elke zeep en shampoo bar is dus net als jij, uniek. Shampoo Bar

De shampoo bar is geschikt voor elk haartype en vrij van parabenen en sls. De speciale formule van biologische oliën, reinigen op een milde manier en ondersteunen het herstellende vermogen van je haar. Een shampoo bar is een fantastisch alternatief voor shampoo.

BAMBOE ZEEPBAKJE

Het bamboe zeepbakje is het perfecte accessoire voor je Nature Bar zeep. Je zeep ziet er niet alleen prachtig uit op dit bamboe zeepbakje. Doordat de zeep nu volledig kan drogen gaat deze ook nog eens langer mee. Tel uit je winst! De langwerpige vorm met ronde hoeken zorgt ervoor dat een Nature Bar zeep perfect blijft liggen.

BAMBOE TANDENBORSTEL EN KAM

De zero waste tandenborstel en kam is gemaakt van bamboe, een van de milieuvriendelijkste materialen op aarde. Poetst en kamt net zo goed als de plastic varianten, maar zijn vele malen beter voor het milieu. Daarnaast zijn het door het mooie design ook echt een aanwinsten voor je badkamer.

Reacties

Ook interessant

€ 6,95
€ 3,95