Geen producten (0)

Energie bespaartips voor de zomer

Energie bespaartips voor de zomer

 

 

 

 

 

 

U denkt met dit prachtige weer hoogstwaarschijnlijk niet aan energie besparen maar het is mogelijk, ook tijdens uw vakantie!

Wij geven u een aantal bespaartips om uw zomer nog zonniger te laten verlopen:

  • Gebruik een ventilator in plaats van een airconditioner. Een ventilator kan de gevoelstemperatuur met 3 tot 5 ºC laten dalen en is energiezuiniger dan een airco. Bovendien zijn ventilatoren stiller en goedkoper in aanschaf dan een airco.Indien het u toch even te warm wordt en toch liever kiest voor een airconditioner kies dan voor een zogeheten splitsysteem.
  • Uw was drogen? Hang uw was aan de waslijn! Naast een flinke kostenbesparing kan een zomers briesje uw was vaak nog sneller laten drogen. Bestel hier onze wasknijpers.
  • Gaat u op vakantie? Zorg ervoor dat uw koelkast leeg is en schakel hem uit. Als u terugkomt heeft u een schone en niet te vergeten schimmelvrije koelkast met daarbij een fikse energiebesparing van zo’n 20%. Voor de juiste temperatuur in uw koelkast bestel hier onze koelkast thermometer
  • Kies ervoor om uw lamp(en) op een tijdschakelaar aan te sluiten als u op vakantie of een dagje weg gaat. Dit is zowel energiebesparend als een manier om inbrekers te doen geloven dat er iemand thuis is. Bekijk hier ons assortiment schakelaars.
  • Met een gewone douchekop verbruikt u al gauw 10 liter water per minuut. Met een waterbesparende douchekop kunt u dit direct terugbrengen naar 4,5 - 7,5 liter water per minuut. Zeker voor de zomerperiode kan een waterbesparende douchekop u flink wat kosten schelen!
  • Batterijen leeg? Een zonne-oplader is een prima uitkomst om uw batterijen op het strand, terras of op de camping op te laden.

Heeft u vragen over het thema 'energie besparen'? Neem gerust contact met ons op.

Wij wensen u alvast een fijne vakantie!

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren